A Nemzeti Kamara Színház gyermekelőadása délután 4-re volt meghirdetve, de már fél négykor gyerekek, asszonyok gyülekeztek a Magyar háznál. A vendégeket egy rövid bemutatkozó ízelítővel fogadtuk, amit Nyisztor Ilona tanítványai adtak elő. Az énekek után elkezdődött a gyereket - felnőttet egyaránt lenyűgöző zenés – irodalmi összeállítás, egymást túllicitálva jelentkeztek mondókát mondani, közösen énekelni, a találós kérdéseknél még az asszonyok keze is a levegőbe lendült. Igazi jókedvre derült mindenki, s amíg eljutottunk a tavasztól a télig, mindenkire sor került. 

Hálás szívvel köszönjük Usztics Mátyás rendezőnek, Pelsőczy László, Herman Gréta és Mettler S. Emese előadóknak ezt a vidám, tartalmas, interaktív előadást, valamint az ajándékba hozott könyveket, amit az apró gyerekek is hosszú sorban dedikáltattak a szerzővel és az illusztrátorral. Külön köszönjük a finom csokit, a jókedvet, a szép magyar szót, a közös vacsorát, az asszonyok történeteit, a közös éneklést. Reméljük, hogy még sokszor ellátogatnak hozzánk, mi szeretettel várjuk. Igyekszünk addig még több mondókát, verset, éneket, közmondást, találós kérdést megtanulni, hogy ki ne tudjanak rajtunk fogni.

 

 Nyisztor Ilona, Vajda Éva, Szabó László

2009. 05. 06. 

 

 

 

Közérdekű

Sok szeretettel köszöntjük a Nemzeti Kamara Színház új weboldalán. Itt megtalálhat minden fontos információt Rólunk, társulatunkról és előadásainkról.

Könyvek